Толькi гэтага мала

Виктор Шатило
Аблятае лісцё -
Залатая навала.
Залатое асцё.
Толькі гэтага мала.

- Ты, - адкрыццё!
Усвядомлена стала, -
Як віруе жыццё!
Толькі гэтага мала.

"Ах! Пачуццё!", -
Рэха крычала. -
Ні енк. Ні выццё.
Толькі гэтага мала.

- Адыдзі, небыццё. -
Знямела! Змаўчала!!!
- Выклікай - на біццё!
Толькі... гэтага мала...