Вертеп

Виктория Гребенюк Роженкова
Полонив весь степ
    циганський вертеп.
Спів лунав довкола,
    Там співала Лола.
Яне,Яне,Яне,
    сонце полум'яне.
Яне,Яне,Яне,
    серце моє в'яне.
Серед ночі бричка,
    в степовім просторі.
Поцілунки в личко,
    в небі ясні зорі.
Покохала Яна
    гарного цигана.
Сильний він,багатий,
    та лишень жонатий.
Яне,Яне,Яне,
    сонце полум'яне.
Яне,Яне,Яне,
    серце моє в'яне.
27 01 2017р
Вікторія Р