Лаждур кундем

Эрик Эрнст Петров
ЛАЖДЎР КУНДЕМ

Лажд;р кундем, Олма в;дем –
Шочмо-кушмо ш;мбел верем.
Тек нангайшыч тораш в;ден,
Тыйын верч гына шолеш в;рем.

Тыште эн лишыл чылажат,
Тышан мура лач чонемжат.
Адак шуэш гын шошо жап,
Чытен кертам мо толдежат?

1982 ий.