Сейир

Шюшеханум Керимова 2
               


МукIрукIин яркур. Йиз сейир…
Мани микI. ЧIикъривал ярквран.
Ругъан зимзар, гъянигъузйир,
Гъюдли жил. Июль ваз. Лавлан.

Марцци ицци гьава хьадан,
УкIар – кIажар, дарман кайи,
Гьарик кайи халра хашвран,
Ригъра, нурар гьаъри айи.

Умунвалра халват йишван,
Кьувват, жандиз гъюри айи.
Яркур йиз дюзендин гъулан,
Сессуз нирин гъвалахъ хъайи.