Иблисдин хатI

Шюшеханум Керимова 2
               

Швнуб сабан гъахьунза дуствалиъ гъалатI,
ЮкIвра тувуз гьязур вуйир жумартди,
Дубгъну ккудубкIуз шулин иблисдин хатI?
ГьудучIвунза гъира, фукIа дарпиди.

«Жанавраригъ гъяйир шул жанаварси»
Гъеебхьнушра, ярквран къанун аьгъдарзуз.
 «Алабхь» пиган  кьяляхъра хъебгру хуси,
Гьямпар апIури лицузра ккундарзуз.