АпIин уву мяъли

Шюшеханум Керимова 2
АпІин уву мяъли увуз аьгъюси,
Гьаз хъиправа жарарин нугъат дидихъ?
Есенинди гъаписи, ав, гъюбруси,
Жара апІуз шлуганси яв сесна дих.

АпІин уву мяъли увуз аьгъюбси,
КІваан кІуруб юкІварира бисуру,
Гъеебхьиган, гьич сарира даркІруси
«КучІлин нугъат мяълийихъан ебхьуру…»

АпІин уву мяъли увуз аьгъюси,
Увуз ккундуш, апІин мяъли гъюбруси