Сейир

Шюшеханум Керимова 2
               


Яв кІваъ айи манишну кипра гьарай,
Гьадмуганси гъира йиз кІвак. Гьибгъразуз
Багахь хьими хлинццар кайи хьадукар,
Дидиъ гъузуз сацІибсана ккундазуз.

Ивну хилра му яв гъюдли хилариъ,
Ккундузуз лицуз ихь уткан хярариъ,
ФужкІа адруганси сарун дюньяйиъ,
Сар-сарикна кІури фикрар кІваъ айи.

Жикъиб гъабхьишра баладар сейир ихь,
ФукІара хьамдаршра баладар улихь,
Аьхиримжиб вушра баладар сейир,
Гъийин йигъазкьан вува йиз кІваъ айир.