Узу бикIураза, уву урх ккунир...

Шюшеханум Керимова 2
Узу бикІураза, уву урх ккунир!
Йиз фикрар гафариз аза илтІикІну,
Гъибтну кьяляхъ ухьу ликар иву нир,
ГьудучІвунхьа сар-сарихьан гьилиркъну.

Узу бикІураза, уву урх ккунир!
Йиз уьмур цІаб – цІабди айиз цІарариъ,
КІваин апІин узухъди мектеб ккуни,
Шадвалра йиз бахтну ацІнай уларин.

Узу бикІураза, уву урх ккунир!
Ихь уткан махъв ктибтураза варидиз,
Узуз таниш вуйи хатІра гьархайиз,
Уву бикІ, узу урхидиза ккунир!