Ой, цв ла в садку б ленька вишня...

Марго Савина
Ой, цвіла в садку біленька вишня...
Росою її весна умивала,
Яскраве сонечко промінням гріло,
Травичка коло неї кольорами грала!

І соловейко дивний серед гілочок квітчаних
Свою чудову пісню всім співав,
А сивий вітер цю заслухавшись баладу
Рожево-білі пелюстки з гілок зривав!

Цвіла красуня вишня у садочку...
Поетів надихала на слова...
У небі сонечко все сяяло та гріло.
А з вишнею цвіла й моя душа!