Нам мариться

Николай Иванович Мельник
Нам мариться, що те все повернеться,
Дитинство наше що  в думках живе,
Ми тільки відійшли на миг здається,
Перед очима юність вся пливе.
.....
Приспів:
Ми повернемося нам тільки треба,
Знайти що там в дитинстві все шукав,
На Сабадаськім повороті  стара верба,
Спитає де так деовго я блукав.
.....
Нам кажиться що забрили ми вчора,
А завтра повернемося назад,
Що на подвір'ї та пуста обора,
Прийме гусей своїх і каченят.
.....
Ми віримо що  дітям повториться,
Прийде все те що не хватало нам,
В наших мріях все свте здійснитися,
За щастя їх майбутнє все віддам.
.....
Моя пісня