Я народився, щоб зорати пол...

Надежда Устинова
                1 куплет

Я народився, щоб зорати полє,
Свій дім зміцнити і родину.
Та на війну мене привела доля,
Врятую дім, свою країну.

Приспів

Планета здригнулась від болю,
 Палає  очима – війна
Мій край народився  у волі,
 Лиш віра лишилась одна



                2 куплет

Моя молитва – кров моя і сльози,
Не біль лякає, тиша стигнє.
Настанє  час, і зтихнуть в полі грози,
Зустрінє мати свого Сина.

Приспів

Планета здригнулась від болю,
 Палає  очима – війна
Мій край народився  у волі,
 Лиш віра лишилась одна