Життя - вiйна

Последний Тамплиер
Немає на депресії часу.
Хай почекають, в мене інші справи.
Без них життя я якось проживу.
Депресії ж хай чахнуть у канаві.
Не маю часу бути слабаком.
Я відкладу всі слабкості на потім.
Життя вкладу у місію свою,
а решта все - колись, та не сьогодні.
Немає часу з бою спочивать.
У руки - меч, броню - собі на груди.
Життя - то не розвага, а війна,
тож кожна битва славною хай буде!..
13/01/17