Моя ти, мамо, моя Укра но

Владимир Олийнык
               
                Ой,краю мій!Моя  ти рідна ненько,
                Я вже не той,та й сум на чужині
                Чому,чому тебе  люблю,рідненька?
                Так хочеться до вас,повір,мені.

                Приспів

                -  Люблю,рідню  свою,люблю тя,Україно,
                -  Рідня,моя рідня,давай, співай,співай!
                -  Люблю рідню свою,вона в мене єдина
                -  А Прибилів завжди- мій рідний край.

               
                Без тебе, краю,я не можу жити
                Чомусь,чомусь завжди на чужині
                З тобою, краю,хочу говорити
                Скажи,чому?Так сумно тут мені.

                Де б я не був,і де я не скитаюсь,
                Але в душі чомусь карпатський рай
                До тебе ,краю,завжди повертаюсь
                Давай,моя рідня,давай співай.

                Моя ти,мамо,моя Україно,
                Дніпро моє,та й Черемош тече
                Я чую завжди пісню солов’їну,
                Але у серці так,чомусь,пече.

                Я бачу знову жито колоситься,
                Та й Гай,Діброва,Випханка  живе   
                Я знаю,краю,чом  мені не спиться
                Живу тобою,люблю я тебе.

                29.01.2017р.

                Прибилів-село,де я народився.
                Гай,Діброва,Випханка-так  в селі називають
                райони села.