Колискова

Надежда Устинова
1куплет
Сяє зіронька,
 Наче казонька.
Сплять Карпатські гори.
Чайки сплять на морі,
Сплять маленькі гноми
У казках чудових.
Та в мого дитятка
Плачуть оченятка.

Приспів.
Лю – Лі , моє Сонце,
Подивись в віконце,
Нічка вже прийшла,
Сни нам принесла.
А- А – А! Баю – Бай! Баю – Бай!

2 куплет.
Сплять дерева скрізь.
Засинає ліс.
В річці рибка спить.
І собачка спить.
Іграшки твої
Гарні бачуть сни.
Сльозонки сховай,
Тихо засинай…

Приспів.
Лю – Лі , моє Сонце,
Подивись в віконце,
Нічка вже прийшла,
Сни нам принесла.
А- А – А! Баю – Бай! Баю – Бай!