Перед в дльотом

Светлана Маярчак Крыжановская
ПЕРЕД ВІДЛЬОТОМ

КОС

Відлітаєм сьогодні о першій,
Довгожданий чекає політ,
Щойно зірка остання розтане -
З головою у чужий нам світ!

Інше: люди, культура, мова -
Все так манить до себе, зове -
Хай ця казка триває чудова -
Фараонів земля нас зве!

14.01.2017

Крижановська Світлана Петрівна,
Україна, м. Хмельницький