Убивцi

Олександр Мачула
Убивці наших дітей, рідних, близьких
та інших патріотів України
сидять, зокрема, в українській владі,
яка безпосередньо продає або постачає безоплатно,
чи дає можливість робити це іншим упирям,
зброю, боєприпаси, техніку, метал,
харчі, електроенергію, газ
та інші засоби для підтримання війни,
колабораціоністам та іноземним окупантам,
в тому числі і через третіх осіб.

29.01.2017