художниця

Буркан Светлана
Під легким помахом руки
краса вродилась невимовна,
зазеленіли береги,
заколосилось житом поле.

Ось перший той мазок несмілий
з"являється на полотні.
І сад зацвів туманом білим,
заголосили солов"Ї.

Там ліс затих у мареві полудня
шепочуть казку вікові дуби.
Там Мавка Лукаша цілує,
біля розлогої верби.

На чистім білім полотні.
таку красу людина творить.
То хто-ж вона?Як звуть її?
Вона митець,вона художник.