Стрiлa iз ока

Оксана Майданська
Отой момент що я уже здалась,
Заворожив туман здається мої очі,
Побачити мені тебе знову схотілось.
Може то потрібно було тільки мені.

І ти якраз прийшов - я здивувалась,
У вигляді чогось заметушилась.
Крутилася уже як білка в колесі,
Не покажу що ти мені не є байдужий.

І знову раптом  ми зустрілися очима,
Із твого ока  полетіла СТРІЛА СРІБНА.
Блискуче мигнула і різко зникла,
Хоча бровою я навіть не моргнула.

А може то і не стріла , а срібне є ПЕРО,
Була та пристрасть раптом промениста.
Бо є  в житті закони меж і теж магічна сила,
На перепоні у душі загаснула в жарі миттєво .

                30.01.17.          20:50