Без П

Складановская Анна
Я ніколи не запитував чи треба більше
Очевидні речі стають зрозумілими вчасно
Ти все ще з ніжністю торкаєш мене за плечі
Але чомусь виглядаєш ще більш нещасно.

Небагато з того, що зіграно - бито
Трохи менше - чекає на вході до раю
Я у пеклі сповна вже сплатив своє мито
Коли намагався дійти до краю.

Убезпечений Богом від прірви завзяття
Не чекаючи щирості в поглядах кволих
Відправляюсь горіти у власне багаття
Забувати про вічності тихий подих.

Зупини мене відчайдушним криком.
Відчайдушним криком німим у вічі.
Все що мав до тебе - поділив надвоє.
Що отримав з тобою - примножу двічі.