Староcт нема

Александр Соседка
Кожна людина похилого віку
Має бесціний скарб за спиною.
Досвід років ,пам’ять на втіху
Спогад про молодість , час для покою.

Доля у кожного-книга відкрита,
Щоб прочитати цікавий сюжет.
Щасття з онуками ,лагідні діти,
Неозираючись йти у перед.

Кожен роками своїми пишається,
То найцінніше нажите майно.
Де –хто завчасно із ними прощається,
Ще не кінець,ще буде кіно.

Ще не один раз свІчки задують,
Щоби святковий розрізати торт.
Правильно роблять ,що з часом воюють.
Ангел влаштує и смертію торг.

Ще у кишенях порох сухенький
І сірники ,щоб вогонь розпалити.
Ще є наснага, жартИ ,витрибеньки,
Щоби на зло усім лихам пожити.

Ще буде щире та палке кохання,
Ще будуть танці з ночі до ранку.
Ще будуть рідних щодня привітання
Й стопка горілки холодна на ґанку.

Гей …!«Молодята» з купою років,
Годі баритись, ідемо гуляти.
Бо лютий ворог для вас буде покій,
Раджу його до біса вам гнати.
Сосєдка О.Д.                31.01.2017 р.