Поганська jeктенiя

Шумерские Заметки
Молімося браття,про світло й дорогу
Крізь збурені хвилі і вибитий шлях,
Молімося, браття,про щастя і долю,
Про сонце, що най запалає в очах,
Молімося, браття, Сварогу й Дажбогу,
Най Хорсове коло палає вогнем,
І мечуться Карна і Жля з Чорнобогом
У колі заклятім осяйним вінцем!

Молімося, браття, Єдиному Богу,
Що смертю стихії усі подолав,
Імення Його  прославляймо достойно,
Бо знищені в Ньому Мокош та Мара!

Молімося, браття, здіймаючи крицю,
До бою ладнаючи наші мечі,
Молімося, браття, за нашу столицю,
За славу, що най досягнемо в борні!
За честь і свободу, за віру і долю,
Настав час звитяги, здіймаймо мечі!
За Неньку Святую, за Землю сирую,
За Сонце-Ярило, за буйні вітри!

Нехай провіщає нам Див про загибель,
Здолаємо вірою сумнів й печаль –
Не час бо тужити про щось, варто жити! –
Бо тільки життя не минає дарма!

Хоч не перепишеш ганебні нотатки,
Хоч біль відтинає від серця шматки –
Молімося, браття, дарунку палання
Прохаймо у наших прадавніх богів –
Най Той, Хто звитяжив закляті кордони,
Хто Духом відкрив шлях до нових висот,
Понищив для нас панування Свароже,
Натхне, дарувавши надію й любов!

Дажбожі онуки, єднаймося вкупі,
Сварожеє коло пала в небесах,
Зімкнімо же лави – до бою за волю,
Щоб правда повстала у нас на очах!

П.С. Пардон за название, сайт не принял букву Є :-)