Рiдна вiр, тебе кохаю

Геннадий Сивак
Рідна вір, тебе кохаю,
Чародійниця   моя,
Зі  світанками вітаю,
Я  під співи солов’я.

Мила, вчинками дивує,
Спокій завжди  береже,
Посміхається, жартує,
 Та зі мною поруч йде.

Бо у нас одна дорога,
Яка  часом і сумна,
Нас  рятує    віра в   Бога,
Ця основа не складна…

Щастя   з доброю  душею,
Долі поєднали нас…
Все кохаю  ніжну фею,
Що  ласкава   водночас…

Автор  Геннадій  Сівак.
19  листопада 2016 року.