Памятi Кузьми

Последний Тамплиер
Як і раніше, цвістимуть квіти,
Земля крутитись не перестане,
весна настане, за нею - літо,
як завжди, Сонце світити встане.
Усе, як завжди... Все, та не зовсім,
бо все це буде, на жаль, без тебе.
Вживу твій голос вже не почуєм,
уже не буде твоїх концертів...
Батькам не ждати у гості сина.
Дружина й донька - осиротіли.
В тяжкій скоботі знайомі, друзі...
Осиротіла уся країна!..
Ти був без фальші, мав добру душу,
велике серце у грудях билось,
але настала лиха година -
і твоє серце навік спинилось...
Твої ми знали пісні з дитинства -
вони втішали, і звеселяли...
Коли трагічно ти так загинув -
себе частинку ми поховали...
Як і раніше, цвістимуть квіти,
як завжди, Сонце світити встане...
Ти будеш жити в серцях у наших!
Спочинь із миром, наш друже й брате!..
03/02/2015