Бiлий iнiй

Оксана Майданська
               
              Ось чудом все милує наший погляд,
              В Карпатах дивовижний гарний ранок,
              Так це зима казкова, зимний період,
              Усе так рясно білий іній в горах покрив.
         
              Мороз прийшов з країв далеких,
              Шубки надів по всіх гірських  деревах.
              Шибки всі заморозив неначе у сніжинках,
              Красою розмалював природні примхи.

              Та навіть сніг давно вже падав,
              Тут холодом раптово все сягнув,
              Минула осінь, зима зустріла,
              Верхами стала довкола сіро - біла.
                15.ХІІ.2002рік – 2017рік