Дванадцять мiсяцiв

Оксана Майданська
У зимоньку теперішню,

Грудень полюбляє осінь.

Січень в гості літечко приймає,

І Лютий весну щиро зустрічає.


Грім пролунає серед зими,

Веселка з променями у воді.

І перші проліски також росли,

ДВАНАДЦЯТЬ МІСЯЦІВ

Вже гріються на сонці.

   30.01. 2016рік      О.М.