Весна незабаром...

Александр Соседка
Весна незабаром  ,…шпаки прилетять
Закапає рясно з підстріхи.
Наповнені соком берези стоять,
Чекають весняної втіхи.

Розсипляться проліски білі  узліссям,
В садах зацвітуть абрикоси.
Лелеки у небі несуть для нас звістку,
Що вже незабаром і грози.

Із нор ховрахи повилазять веселі
Та хором будуть свестіти.
А ластівки нові сбудують оселі
і виростуть там їхні діти.

Сади одягнуть весільні наряди,
В ночі соловей буде пісні співати.
Під вишнями звісно несхочеться спати
І буде жага дівок цілувати.

Тож серденько вже не може терпіти
Коли зійде сніг, …усе зацвіте.
Коли вже весна ,а занею і літо
Як мана небесна нарешті прийде.
Сосєдка О.Д.                03.02.2017 р.