Юрдарин ниар

Шюшеханум Керимова 2
Юрдариъ ихь тІуркІурахьиди хифар,
КацIри ихьси баяр-шубарин хилар,
ЧІатху мархьли чан мукьмар йивурашул,
Шли-вуш укІан афрарра аркІурашул.
Шлин-вуш кІваъ убчІврашул сабпи мюгьюббат,
Фикриъ ккебгърашул ккунирихъди сюгьбат,
Шли-вуш китІрашул халчик сабпи гугар,
Шли-вуш абцІри ашул кІурмикк рукьан гвар.
Шли-вуш уч апІурашул кІару миар,
Азуз гъюри ярхлаъ юрдарин ниар.