Дюзендин юрд

Шюшеханум Керимова 2
Дюзендин юрд…Узуз айи - адру хал,
Йиз чIал аьгъдру гъумшйир, гъулан агьалйир..
Узуси пашмандира шлу миччун гьар,
Яркврарра гъянигъузйири ацIнайи…
Дюзендин юрд… Узуз дубхьнайи багъри…
Кьиблайиъси хьадар яв духьна мани,
Увхьан ярхлаъ айиган шулзуз тIагъру,
ЮIв гъубзнашра ухдитIан юрднаъ дагълу.