Уьмур давам шула

Шюшеханум Керимова 2
ИчIи хулан йирси цалар
Гъулан кьялаъ,
Кьяни дерникк гъурцу дурчар
Гъузна гъира…
Агъавал апIура варжди
Гъюбгъю арчлихъ,
УнчIвар тIаъра микIлу гукIни,
Гъябццу гьаригъ
Гъяйи мукь`ан а итIигъну
БицIи кIулар…
«ЧIяв», «чIяв» - сесер гъеерхьунзуз-
Уьмур давам
Хянаъ вушра а гъи шули
Гъахьунза шад…