Галиъ

Шюшеханум Керимова 2
Ккивра ахсрар. Гъизил улубзна зав`ин,
НивкI`ан хъебгра гал. Жабгъура вагъунра,
ФукIа хьадар я ул ккатIабхьру йишв`ин,
Ялгъуз люкьяр мушван завуъ тIирхура.
Умунвали галин фаракьатвал кIваъ
Ипра. Гьибгъразуз алдар яракъ Жил`ин,
Гъягъюрайи дявйир вари ккудукIна,
Мушваъсиб зав ал варидарин кIул`ин.
Ккебгъра галиъ нубатнан йигъ, сакит йигъ…