Avion

Дамила
Avion ei insisi construi.
vom zbura deasupra padurii.
Noi zbura peste cer.
Si apoi sa ne intoarcem
la mamica сhisa mea .

2017

Cамолет

Самолет построим сами,
Понесемся над лесами,
Понесемся над облаками,
А потом вернемся к маме.

Автор: Агния Барто