Гiмн Украiнi

Виталий Кирпатовский
Вірш і музика
Віталія Кирпатовського

Уклін тобі, українська державо,
Розкрила душі, обняла крильми!
Сія над нами гарна твоя слава.
Живе Любов і лад поміж дітьми!
ПРИСПІВ:
О, Ненько, Ненько, Люба, золотая,
Наснагу, силу, мудрість надаєш
І благодаттю, вишнім осяйная,
Ланам, хатам що маєш віддаєш!

Ми мирні люди, трударі смиренні,
Для батьківщини – охорон землі,
І справи робимо великі і буденні,
Щоб Бога славити і ріднії краї!
ПРИСПІВ...