Парада

Мисс Эмптинес
Ляці, ластаўка, ляці,
Не чакай ты тут бяды,
Месца лепшае знайдзі сабе,
Каб не задзелі каты цябе.
Ворагі лютыя твае яны:
Дзяцей не пашкадуюць, сям’ю,
Застанешся адна тады.
Слухай,слухай параду маю:
Ляці, ластаўка, ляці…