St. Valentine s 2017

Артемий Авдюшкин
Few years ago from time to time
When come acrose into your face
A bullet for ex-Valentine
I wish, but not a tight embrace.

Спустя года, порою, иногда
Когда твое лицо в толпе встречаю
Не обниманий как тогда,
А пулю в лоб любви желаю.

05/02/17