Погляд героя

Александр Соседка
Погляд веселий,… стомлені очі,
Мрії в думках ,…про життя без війни.
Про найдорожчі,… очі дівочі
Десь там далеко від нього вони

Двадцять років ,..то ше тільки початок
Для молодого  життя козака.
Та вже так сталося, що кожний ранок
Гуркіт війни та крові  ріка.

Та боронити свою батьківщину,
То вільний вибір  хлопця того.
За Україну ,…неньку,… єдину
Не шкодував життя він свого.

Вразила куля  серце героя
І понеслася душа до братів.
Вся Україна навколінках стоя,
Втраті тяжкій,.. співчуває,… батьків.

А хтось за це… нагороди начепить,
Скаже промову …від наших «кнурів».
Та чи правителям нашим то клопіт,
Що той козак зовсім так не хотів.
Сосєдка О.Д.                04.02.2017 р.