оновлення

Дашша Романова
вони всі шукали оновлення,
заїбали сталі величини.
біль у шлунку. часткове знекровлення.
вічна смерть за якоїсь причини.

потяг доведе до самогубства,
тільки нам би вчасно знайти колію.
все жахливо. суцільне беспутство.
суцільна політика і меланхолія.