Чоловiки пiдкорюють Eвeрeст...

Белякова Светлана Николаевна
Чоловіки підкорюють Еверест,
а жінки їх серця.
Боротьба між Інь і Янь без кінця.
Чому пишу вірші кожен божий день,
як Господом гнана, поспішаю
поки ще сил повна, як травичка зелена,
а не сіна частина в стозі складена.
Коливається Ковила-трава, сріблястим-зеленим покровом.
Дає Господь красу кожному земному диву,
закутує нас краса небесна, нез'ясовна,
чесна і ні з чим не порівнянна.