вагони

Дашша Романова
дешеві білети рятують від спраги,
стискають повітря ті кляті вагони,
мені же як завжди бракує відваги
завершити йобані перегони.

чужі піднебіння деруть твої жарти,
від сміху аж сльози повіки псують.
і те, що насправді нічого не варте,
мене спонукає рушати у путь.

на стінах рухливі страшні візерунки
сміються з моєї палкої наївності,
а очі все інші вбачають малюнки,
звинувативши мозок в пасивності.