Клiтина буваe золота...

Белякова Светлана Николаевна
Клітина буває золота,
а буває рукотворна своя.
По важкості не відрізнити, яка
для душі рідної терпиміше була.
Знаємо, що жити треба інакше,
знаємо, що так, як є не можна.
Але робимо, проти своєї удачі,
неначе вороги самі для себе.
Треба жити так, щоб було
комфортно і серцю, і душі, але
частенько вже забуваємо про все .