Плачте

Ольга Колодуб
ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ

На вічну пам'ять Хоружій Наташі
(Ми провели її в останній путь... Біль невимовний)

Плачте, люди, плачте люди!
Бо її уже не буде
На землі, де в'ються трави,
Ливні, сонячні заграви,
Зорі, лебеді, калина,
Де живе її родина...
Плачте, люди, плачте, люди,
Вічна пам'ять нехай буде
Жінці, що в серцях воскресла,
Що рятунок людям несла.
Що поранених спасала,
Щоб надія не згасала.
Плачте, люди, плачте, люди!!!
Нехай сили вам прибуде,
Щоб сумлінно, гідно жити,
Вірити й добро творити!