Знай, я про тeбe пам, ятаю...

Белякова Светлана Николаевна
Знай, я про тебе пам'ятаю,
щодня і
кожну мить,
сльозою очі наповню,
викупаюся в них.
Життя складається
з безперервних
Воскресінь, світлої
нескінченної любові,
але видно не прийшов
наш час
для поняття
спорідненої Душі.