Дарю тобi букет, Марiчко

Владимир Олийнык
                Дарю букет тобі,Марічко
                Від аромату ти кайфуй
                Ох і прекрасне в тебе личко!
                Прийми мій ніжний поцілуй.
                В.Олійник.