Обыкновенный фашизм

Ангелина Моисеенко
"Маши i Лiзи!
Збирайте валiзи!"
Так учат
Трёхлетних
детей...

"Ти - Петрик!
Ти - Ганна!"
А Петя и Анна -
Пускай соберут
чемоданы?!

Этнических чисток
"В дитячiх садочках...
Збирайте валiзи!"
Не нужно нам!
Точно!

Что -
Пете и Анне
собрать чемоданы?
"В Московiю
iдьте!"
Зарвалася панi!

I Петi i Анни,
I Петрики
з Ганной
Живуть
в Украiнi!
Державi,
що вiльна!

Этнiчних там
чисток
Творити
не треба!
Тот грiх
смрадом дiйде
До самого неба!

А зветься то
просто -
Фашизмом
звичайним!
На Лвiвщiнi
точно
Зарвалася панi!

В дитячiм
садочку:
"Ти - Петрик!
Ти - Ганна!"
А Маше и Пете -
СОБРАТЬ ЧЕМОДАНЫ?!

     март 2010