Зимовий тане гаманець

Ирина Левенцова
Вже весна тихенько стука у віконце
і під дахом  в зграях мріють горобці
про струмки гарячі весняного сонця
та калюж підталих снігові млинці.

Вже зима потроху  свій запал втрачає.
Як завзятий лицар-лютий удалець
до грудей  кремезних зиму пригортає,
а зимових тижнів тане гаманець.