Бажаю щастя...

Белякова Светлана Николаевна
Бажаю щастя усім,
з ким Доля зводила.
Бажаю щастя і тим,
з ким розлучила.
Бажаю щастя
дітям і сім'ї,
що кращі роки
купалася в їх теплі.
Бажаю щастя землякам
рідного міста.
Бажаю щастя жителям
Планети і країни,
щоб усім вистачало сил
на виживання, і в селі
і у великому місті.
На процвітання нехай буде
націлена країна,
примноження успіхів
радості і добра!