Яблунeвий колiр...

Белякова Светлана Николаевна
Яблуневий колір
після дощу,
немов
життєрадісна пісня.
Краплі скачуються вниз,
як росинки
у танці разом.
Свіжість кольору, білизна,
яскравіше не буває,
ароматом п'янить,
ніжністю пелюстків
бавить, вабить.
Тичинки, в кожній квітці
солдатиками в ряд,
весняний,
запаморочливий наряд.
Яблуневий колір,
настрій несе
прекрасний,
пахне ароматом
кольору надзвичайного.