Лютий приходить люто...

Михаил Гумиров
Лютий приходить люто.
Люди відходять у вічність.
Правда, були і Крути -
Місяць тоді був січень.
Тобто, не місяць винний,
Що хлопці пішли у небо,
Що мати ховає сина,
Який не скуштує меду.
Який не полюбить більше
Ні сонця, ані дівчини,
І не напише вірши
Про тугу свою-причину.
Він тихо прийшов до раю,
Зробив свою справу, щасливий...
І падає сніг, впадає
На лютий, на січень, на диво...


3 лютого 2017, Михайло Гуміров