мо руки тягнуться в небо

Катерина Мардус
Мої руки тягнуться в небо,
Вони хочуть відчути блакить,
На дотик відчути їм треба
Усе, що у небі горить.

Горить не залежно від дня і години,
Не важливо зима або літо тоді .
Вони хочуть тримати, неначе дитину,
Ту вічність, що небо плекає мені.