Нeхай шкодують тi...

Белякова Светлана Николаевна
Нехай шкодують ті,
кому ми не дісталися .
Нехай шкодують і ті,
з ким вже розлучилися.
Нехай шкодують наяву і увісні.
Нехай шкодують в цьому Житті
і наступному.
Жалістю обпаленого серця,
душі - дороги з гірким перцем.
Таємної, зоряної надії,
з символом, що летить
у нескінченність.