Вiдношeння моe до тeбe особливe...

Белякова Светлана Николаевна
Відношення моє до тебе особливе -
на рівні тіла і душі,
зірки світять по-особливому,
порушуючи свої рубежі.
Меркне все, що було раніше,
як поволока туману рвана.
Прокидається в сонячних променях надія, ясністю окрилена.
Ці почуття дуже дорогі,
усвідомити любов мені допомогли.
Чому все в Житті приходить із запізненням,
ігноруючи життєвий розклад?
Якби невчасно, вибачаючись за вторгнення, запізніло,
але від серця, а не від ворожки.
"Адже краще пізніше, чим ніколи" -
чула не раз ці слова.
Тільки зараз їх сенс усвідомила,
коли віру в себе вселяла.